माता जी भजन

थारे पगा तो उबाणी आऊँ म्हारी माँ | हिंदी भजन लिरिक्स

थारे पगा तो उबाणी आऊँ म्हारी माँ | हिंदी भजन लिरिक्स

थारे पगा तो उबाणी,
आऊँ म्हारी माँ,
ये सोना रा झांझर बाजणा,
ये मैया सोना रा झांझर बाजणा।।


ओ थारा माता पे टिकलो,
ल्याई म्हारी माँ २,
सोना रा झांझर बाजणा,
मैया सोना रा झांझर बाजणा।।


ओ थारा पगा में पायल,
ल्याई म्हारी माँ २,
मैया सोना रा झांझर बाजणा।।


ओ थारा ऊँचा डूंगर पर,
आई म्हारी माँ २,
पैड़ियाँ की चढाई,
ऊँची पड़े म्हारी माँ,
मैया सोना रा झांझर बाजणा।।


बरवाड़ा नगरी में म्हारी,
माताजी को धाम है,
ओ थारा माता पे टिकलो,
ल्याई म्हारी माँ,
सोना रा झांझर बाजणा।।


थारा हाथां में चुडलो,
ल्याऊं म्हारी माँ २,
सोना रा झांझर बाजणा।।


ओ थारे कमर कणगति,
ल्याई म्हारी माँ २,
सोना रा झांझर बाजणा।।


ओ थारी मंडली में,
महिमा गाऊँ म्हारी माँ २,
थारे चेतन सैनी गुण,
गावे म्हारी माँ २,
शेर की सवारी प्यारी,
लागे म्हारी माँ।।


ओह थारे सोना रा झांझर,
बाजे म्हारी माँ २,
दुरां रा आवे थारे जातरी,
मैया दुरां रा आवे थारे जातरी,
ये मैया सोना रा झांझर बाजणा।।


थारे पगा तो उबाणी,
आऊँ म्हारी माँ,
ये सोना रा झांझर बाजणा,
ये मैया सोना रा झांझर बाजणा।।


Thare Paga To Ubaani Aau Mhari Maa Lyrics 


Thare Paga To Ubaani Aau Mhari Maa
Ye Sona Ra Jhanjhar Baajna Bhajan Lyrics


Thare paga to ubaani,
Aau mhari maa,
Ye sona ra jhanjhar baajna,
Ye maiya sona ra jhanjhar baajna.


O thara mata pe tiklo,
Lyaai mhari maa (2),
Sona ra jhanjhar baajna,
Maiya sona ra jhanjhar baajna.


O thara paga mein payal,
Lyaai mhari maa (2),
Maiya sona ra jhanjhar baajna.


O thara ooncha dungar par,
Aayi mhari maa (2),
Paidiyan ki chadhaayi,
Oonchi pade mhari maa,
Maiya sona ra jhanjhar baajna.


Barwada nagari mein mhari,
Mataji ko dhaam hai,
O thara mata pe tiklo,
Lyaai mhari maa,
Sona ra jhanjhar baajna.


Thara haatha mein chudlo,
Lyaau mhari maa (2),
Sona ra jhanjhar baajna.


O thare kamar kangati,
Lyaai mhari maa (2),
Sona ra jhanjhar baajna.


O thari mandali mein,
Mahima gaaun mhari maa (2),
Thare Chetan Saini gun,
Gaave mhari maa (2),
Sher ki sawaari pyaari,
Laage mhari maa.


Oh thare sona ra jhanjhar,
Baaje mhari maa (2),
Duraan ra aave thare jaatri,
Maiya dura ra aave thare jaatri,
Ye maiya sona ra jhanjhar baajna.


Thare paga to ubaani,
Aau mhari maa,
Ye sona ra jhanjhar baajna,
Ye maiya sona ra jhanjhar baajna.


YouTube video thumbnail

Share This Post:

Telegram Group Join Now

Leave Message

आज के नए भजन

Popular Bhakti Songs

इन्दर अम्बे ने रटले मनवा, बीती जाए उमरिया चिराजा लिरिक्स
मेहाई थांरी गजब रंगी रंगरेज, म्हाने प्यारी लागे सा चिराजा लिरिक्स
देसाणे ओरण में करनल चिराजा लिरिक्स
रात मात सपना में दिख्या, श्री करनल किनीयाणी जी चिराजा लिरिक्स
आसरो इन्द्र मां म्हारे थांरो, मां कारज सारो चिराजा लिरिक्स
प्राणा  से भी प्यारा  लागे, श्री मंढ  इंदर बाई  है चिराजा लिरिक्स
म्हारी करणी मां दातार, मुह माग्या वर देती भरती चिरजा लिरिक्स
देवी खोल भरम रो तालो लिरिक्स | Rajasthani Bhajan Lyrics
मैया राख सभा म लाज, मनाऊं तन्न ज्वाला ये भक्ति गीत लिरिक्स
पूरण काज भगत का सार, जय हो जगदम्बे माई गीत लिरिक्स
जब दीप जले मैया, तुझे मैं याद करूँ लिरिक्स
लाडकड़ी लाडेसर म्हारी जीण बाईसा लिरिक्स | जीण माता जी का भजन

Stay Connected With Us

bhaktisongslyrics-WhatsApp